Zomerverlof van dinsdag 23 juli t.e.m. donderdag 15 augustus x

Saladette, dat is Jozefien en haar onmisbare, lieve team. Ze hebben allemaal iets met eten, koken, groenten & gezondheid. En met een persoonlijke aanpak en een warme glimlach!

Over ons

6 juni 2017 … een spannende dag!

De dag waarop de deuren van Saladette dan eindelijk wagenwijd openzwaaiden, voor iedereen die even gek is van groenten als ik.

Zonder ervaring, maar wel met een überenthousiast buikgevoel, leidde mijn passie voor koken, lekker eten en gezonde voeding me vooruit in dit geweldige avontuur. Een flinke dosis positiviteit, speelsheid maar ook een zeker perfectionisme & durf maakten van Saladette de leuke plek die het vandaag is. Ik ben oneindig dankbaar voor mijn top team en de vele helpende handen van familie.

Elke nieuwe dag is een nieuw bord, met een waaier aan geuren, kleuren, smaken & texturen. Welkom bij Saladette, en vooral: smakelijk!

(H)eerlijk vers

Begin je dag met een (h)eerlijk vers ontbijt bij Saladette, bereid met liefde en biologische ingrediënten. Geniet van granola, verse eitjes, en meer. Onze menu-items zijn zorgvuldig geselecteerd voor je welzijn en voor de planeet.

Dagelijks divers

Ontdek onze dagelijks diverse lunchopties, bereid met de beste biologische en lokaal geteelde ingrediënten. Of je nu een groenteliefhebber bent of van vlees houdt, we hebben voor iedereen iets lekkers. Eet ter plaatse of neem snel een heerlijke maaltijd mee.

Eenvoudig genieten

Proef onze ambachtelijke koffie en kies een gezond drankje, zoals slowjuice en kombucha. Bij Saladette streven we naar een brede selectie die jouw gezondheid en smaakpapillen verwent.

Onze geheimen

Verse groenten, met liefde bereid

Groenten, recht van het veld, vragen om extra zorg en aandacht bij het wassen, schillen en versnijden en dit doen we elke ochtend allemaal zelf! Een arbeidsintensief proces, maar wel één waar we heel erg trots op zijn! Biologische groenten worden geteeld zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen en chemische meststoffen en dragen zo bij aan een duurzame toekomst.

Onze verpakking is trouwens ook ecologisch – je eigen doosje meebrengen mag altijd!

Psssst... nieuwe workshops en een gloednieuwe locatie komen eraan :)

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan snel in.